HAF NIEUWS

Fysieke kaartverkoop

Posted By : Admin/ 269

START FYSIEKE KAARTVERKOOP!

Kom naar de volgende verkooppunten in; Vriezenveen, Vroomshoop, Bergentheim, Den Ham, Geesteren, Westerhaar, Kloosterhaar en Sibculo! Het Allermooiste Feestje meldt zich in de hele regio. Voor de mensen die liever direct een papieren ticket in hun handen willen!
Voor slechts €17,50 ben jij zeker voor het mooiste feestje van deze zomer!

Kom naar de volgende winkels voor een HAF-ticket;
→ VRIEZENVEEN: Slijterij Bas Vriezenveen
→ VROOMSHOOP: Dnns Vroomshoop
→ BERGENTHEIM: Dio Alfring
→ DEN HAM: The Read Shop Den Ham
→ GEESTEREN: Vinylparadijs
→ WESTERHAAR: Cafe Cafetaria Roots
→ KLOOSTERHAAR: Slagerij Jager Kloosterhaar
→ SIBCULO: Café Cafetaria Boszicht Sibculo

Het Allermooiste Feestje is ontzettend blij met de winkels die meewerken aan de verkoop van kaarten, maar vooral trots dat we bezoekers uit de regio krijgen en ver daarbuiten! <3

KAARTVERKOOP: Earlybird voor €10,- ex fee nu ook online!

Posted By : jeff ormel/ 391

Onwijs bedankt voor de geweldige opkomst tijdens de eerste pre-party Café Cafetaria Boszicht Sibculo. Zaterdag (met o.a. een goede set van Justin & Lee) werd een totaal van bijna 400 tickets verkocht! Jullie zijn geweldig <3!

Tot 31 maart kun je vanaf nu ook online deze Earlybird binnen harken voor slechts €10,- ex fee. Wat moet je doen?
• Ga naar de website van www.vbvevents.nl en ga naar het kopje tickets
• Ga naar de facebookpagina van Het Allermooiste Feestje en klik op de knop “Nu boeken”.
Wees verzekerd van een goedkoop kaartje voor Het Allermooiste Feestje 2017: 5-jarig jubileum! door voor 31 maart(!) je tickets te boeken. Hierna zullen de prijzen voor een kaartje omhoog gaan, dus wacht niet te lang!

Komende week meer nieuws rondom de ‘Pre-party Tour 2017’ van Het Allermooiste Feestje. Het wordt spec-ta-cu-lairrrrrr!

TALENT GEZOCHT! HAF 2017 GEEFT JOU DE KANS!

Posted By : Admin/ 284

Zit je in een band of ben je DJ? Ken je een talentvol persoon of muzikale groep? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou! De afgelopen 5 jaar hebben wij talent een podium gegeven om zich te ontwikkelen en zich bekend te maken onder breed publiek. Zie je het zitten om op 17 juni tijdens Het Allermooiste Feestje op te treden? Reageer dan via onderstaande mailadres of tag de personen in dit bericht.

Inzendingen kunnen gemaild worden naar Danny@vbvevents.nl, met de volgende informatie:
– Een omschrijving van jou/jullie als artiest met motivatie waarom we jou zouden moeten kiezen. (graag zien we jouw; artiestennaam, echte naam, leeftijd, woonplaats, genre(s) en evt. andere aanvullingen.
– DJ’s: Een mixtape van +/- 30 minuten. Genre’s: House, Techno, Eclectic, Urban, EDM & Hardere stijlen; Hardstyle, Raw & Hardcore. We staan ook open voor Freestyle.
Bands: Opnames van 3 a 4 nummers of stukje live-opname van een setlist.
*Afwijken mag, maar er moet een duidelijke indicatie van jou als artiest te horen zijn.
Word jij hét talent op Het Allermooiste Feestje 2017? Let us know!

HAF

JUBILEUM EDITIE HAF 17 JUNI 2017 WORDT SPECIAAL!

Posted By : Admin/ 438

De kogel is door de kerk. Het Allermooiste Feestje bestaat 5 jaar en gaat het groots aanpakken! Reden voor een feestje! Voor deze editie is er een toepasselijke datum geprikt, namelijk 17 juni 2017. Zet deze datum vast in je agenda.

In vijf jaar tijd zijn we als evenement ontzettend gegroeid en hebben we buiten verwachting veel steun gehad van een grote harde kern van feestgangers en loyale bezoekers. Heel erg bedankt! Dat willen we terugbetalen door een nog beter feest neer te zetten dit jaar.

Én.. Er zal daarom binnenkort een speciale voorverkoop actie komen, zodat jullie voor een spotprijsje aanwezig zijn op HAF 2017. Deze zomer wordt het nóg groter, nóg drukker en een nóg grotere party dan voorgaande jaren op het strand van Sibculo.

HAF